Fiets mee en geniet van het puzzelen, de gezelligheid en de prachtige natuur. Voor iedereen die kan fietsen of achterop kan zitten.
Snacksalon "het Middelpunt" zorgt voor een prijs voor de deelnemer met de meeste goede antwoorden.  De tocht duurt ongeveer 1,5 uur. 
Onderweg kunt u de vragen beantwoorden over dingen die u onderweg tegenkomt. Iedereen mag dus lekker om zich heen speuren. Op de route komt u ook een stempelpost tegen die u natuurlijk ook niet mag missen. Na de fietstocht krijgt u in ieder geval als beloning een kopje koffie of thee met iets lekkers en voor de kinderen is er limonade.

Op zaterdag 30 mei vindt deze eerste Izvor-Fietspuzzeltocht plaats. Het belooft een leuke morgen te worden! U kunt starten tussen 9.30 uur en 10.00 uur vanaf het plein van de Goede Herderschool Veluwelaan 8 in Wezep. Daar eindigt deze tocht ook. 

Fiets ook mee!

Heeft u er al zin in? Fiets dan gezellig mee! U heeft een leuke morgen en met dit initiatief kunt u op een sportieve manier ook het werk van Elles van der Beek in Roemeniƫ sponsoren!

Elke deelnemer betaalt 10 euro en een gezin maximaal 20 euro.

Mobiliseer meteen uw gezin, vrienden, buren, opa's en oma's. Iedereen is welkom. Gezellig een morgen fietsen - elektrische fietsen zijn ook toegestaan - en tegelijk geld verdienen voor het goede doel. U doet toch ook mee? Geef u dan zo snel mogelijk op bij Lucia Hardonk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Geertje Kroeze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of via onze Facebookpagina: Vrienden van Izvor